Nieuw jaar en nieuwe diensten

Gepubliceerd op 6 januari 2022 om 13:09

Aan het begin van het nieuwe jaar ben ik begonnen met twee nieuwe diensten. Deze diensten zijn ontstaan doordat ik om mij heen en bij Mediation klanten merkte dat hier behoefte aan was en dat deze behoefte toch tussen wal en schip viel binnen de huidige dienstverlening als het gaat om  mediation en scheiding.

Online Nazorg

Deze dienst ben ik gestart omdat ik toch regelmatig van stellen die ik heb begeleid allerlei vragen krijg nadat het mediation traject is  beëindigd en nadat de officiële documenten zijn ondertekend en de scheiding is aangevraagd. Enerzijds komt dit omdat mensen er niet altijd helemaal bij zijn tijdens de gesprekken. Uiteraard vraag ik wel tijdens de gesprekken of alles duidelijk is maar het blijft een ingewikkelde materie en er spelen uiteraard ook allerlei emoties en dan kan het zijn dat er toch informatie langs mensen heen gaat. De vragen die ik achteraf krijg zijn uiteenlopend en vaak over praktische zaken zoals hoe breng je de afspraken in de ouderschapsplan in de praktijk of men wil toch achteraf nog wat aanpassingen doen maar het gaat ook over het communicatie gebrek welke kan ontstaan en de verschillende interpretaties van ex partners van de gemaakte afspraken. Of het in beeld komen van nieuwe partners en de emoties die daarbij een rol spelen. Voor dit soort nazorg kunnen ex-partners bij mij een online gesprek inplannen.

https://www.sandradecallafonmediation.nl/online-nazorg 

Vertrouwenspersoon Scheiding

Deze dienst is ontstaan vanuit mijn dienstverlening als vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen op de werkvloer. Regelmatig spreek ik mensen die bij mij terecht komen maar die problemen ondervinden in de relatie sfeer en veelal na een scheiding of samengesteld gezin of nieuwe partners die in beeld komen. Het is dan fijn om met iemand te kunnen praten die er helemaal voor jou is en een luisterend oor biedt zonder te oordelen. Ook zijn er mensen die momenteel een mediation traject volgen en behoefte hebben aan een klankboord of second opinion die luistert en kijkt wat voor hen de beste afspraken zijn. Kortom er zijn  verschillende redenen waarom iemand behoefte heeft aan een vertrouwenspersoon. Voor deze dienst is het eveneens mogelijk om online met mij een afspraak in te plannen.

https://www.sandradecallafonmediation.nl/vertrouwenspersoon-scheiding

Neem voor meer informatie contact met mij op.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.