Klantervaringen


Ervaringen met mij kunt u hieronder kwijt. 

Reactie plaatsen

Reacties

Kim
4 dagen geleden

Bedankt voor je begeleiding !!!

Ruud
een maand geleden

Sandra straalt rust uit en daardoor voel je je op je gemak. Ze legt alles duidelijk uit en bespreekt alle onderwerpen en kiest geen partij.

Marlene van der linden (advocate)
een maand geleden

Sandra heeft een zeer goede kennis van zaken en weet ook onderhuidse conflicten tussen partijen boven tafel te krijgen en partijen tot een oplossing te brengen.

Jeroen
2 maanden geleden

Dank voor al je hulp♥️

Nikki Hanswijk
4 maanden geleden

een onztettend goede ervaring gehad met Sandra. zij heeft ons geholpen bij de stuk gelopen relatie en alles in goede banen weten te lijden op momenten waar ik dacht dat het onmogelijk was. ze was rustig, geduldig, duidelijk en daadkrachtig wanneer dat nodig was. en hoeveel vragen ik ook op haar afvuurde, het waren er nooit teveel voor haar. ik ben hier erg dankbaar voor

Nicoline van Velsen
5 maanden geleden

Sandra geeft een gevoel dat het uiteindelijk allemaal wel weer goed komt.
Zeker in een periode waarbij jezelf niet helder kan nadenkten en het allemaal even niet meer ziet zitten.
Super veel aan Sandra te danken, dat ze alles in goede banen heb weten te lijden.

Arnoud van Dam
7 maanden geleden

Via via zijn wij bij Sandra terechtgekomen en ze heeft ons stap voor stap door het hele proces begeleidt . Het is zoveel informatie en het is lastig beslissingen nemen als je verdrietig bent maar ze heeft alles goed uitgelegd en ons daarmee geholpen. We kunnen Sandra aanraden.

J. van Kester
een jaar geleden

Sandra is toevallig op mijn pad gekomen toen wij hulp nodig hadden bij onze scheiding. Ze heeft ons zeer goed geholpen. Sandra kan goed luisteren, legt alles rustig uit maar is tegelijk ook heel daadkrachtig.

C.Niesing
een jaar geleden

Sandra heeft ons goed geholoen in ons proces. Het helpt om wat er allenaal op je af komt in deze situatie stapje voor stapje te bespreken

L.wolkenfelt
2 jaar geleden

Onlangs heeft Sandra ons geholpen als mediator. Wat heel prettig was is dat zij geen partij kiest, luistert en adviseert. Heeft kennis van zaken en probeert alle betrokkenen partijen recht te doen. Het effect op de kinderen, of wat de consequenties kunnen zijn van keuzes maar je daar tevens in vrij laat.
Het was fijn te kunnen vertrouwen op de deskundigheid van Sandra in een fase waarin je zelf niet alles goed kan overzien.