Klantervaringen


Ervaringen met mij kunt u hieronder kwijt. 

Reactie plaatsen

Reacties

Leslie
6 maanden geleden

Het is een moeilijke periode. Bedankt dat je ons erdoor heen hebt gesleept. Dit heeft het iets makkelijker gemaakt.

Kim
8 maanden geleden

Bedankt voor je begeleiding !!!

Ruud
9 maanden geleden

Sandra straalt rust uit en daardoor voel je je op je gemak. Ze legt alles duidelijk uit en bespreekt alle onderwerpen en kiest geen partij.

Marlene van der linden (advocate)
9 maanden geleden

Sandra heeft een zeer goede kennis van zaken en weet ook onderhuidse conflicten tussen partijen boven tafel te krijgen en partijen tot een oplossing te brengen.

Jeroen
10 maanden geleden

Dank voor al je hulp♥️

Nikki Hanswijk
een jaar geleden

een onztettend goede ervaring gehad met Sandra. zij heeft ons geholpen bij de stuk gelopen relatie en alles in goede banen weten te lijden op momenten waar ik dacht dat het onmogelijk was. ze was rustig, geduldig, duidelijk en daadkrachtig wanneer dat nodig was. en hoeveel vragen ik ook op haar afvuurde, het waren er nooit teveel voor haar. ik ben hier erg dankbaar voor

Nicoline van Velsen
een jaar geleden

Sandra geeft een gevoel dat het uiteindelijk allemaal wel weer goed komt.
Zeker in een periode waarbij jezelf niet helder kan nadenkten en het allemaal even niet meer ziet zitten.
Super veel aan Sandra te danken, dat ze alles in goede banen heb weten te lijden.

Arnoud van Dam
een jaar geleden

Via via zijn wij bij Sandra terechtgekomen en ze heeft ons stap voor stap door het hele proces begeleidt . Het is zoveel informatie en het is lastig beslissingen nemen als je verdrietig bent maar ze heeft alles goed uitgelegd en ons daarmee geholpen. We kunnen Sandra aanraden.

J. van Kester
2 jaar geleden

Sandra is toevallig op mijn pad gekomen toen wij hulp nodig hadden bij onze scheiding. Ze heeft ons zeer goed geholpen. Sandra kan goed luisteren, legt alles rustig uit maar is tegelijk ook heel daadkrachtig.

C.Niesing
2 jaar geleden

Sandra heeft ons goed geholoen in ons proces. Het helpt om wat er allenaal op je af komt in deze situatie stapje voor stapje te bespreken