Klantervaringen


Ervaringen met mij kunt u hieronder kwijt. 

Reactie plaatsen

Reacties

C.Niesing
een maand geleden

Sandra heeft ons goed geholoen in ons proces. Het helpt om wat er allenaal op je af komt in deze situatie stapje voor stapje te bespreken

L.wolkenfelt
5 maanden geleden

Onlangs heeft Sandra ons geholpen als mediator. Wat heel prettig was is dat zij geen partij kiest, luistert en adviseert. Heeft kennis van zaken en probeert alle betrokkenen partijen recht te doen. Het effect op de kinderen, of wat de consequenties kunnen zijn van keuzes maar je daar tevens in vrij laat.
Het was fijn te kunnen vertrouwen op de deskundigheid van Sandra in een fase waarin je zelf niet alles goed kan overzien.

B. de Groot
7 maanden geleden

Een hele fijne mediator. Naast dat Sandra professioneel is, is zij ook empathisch en denkt mee in praktische oplossingen. Ze geeft je echt het gevoel dat je een mens bent en geen (werk)project.

J.H Scheppink
een jaar geleden

Een paar jaar geleden is helaas onze relatie stuk gelopen, wij zijn uit elkaar gegaan en ons kind werd in eens een kind van gescheiden ouders. We hebben veel rechtszaken en mediators voorbij zien komen in die tijd echter zonder resultaat toen omdat wij in een soort van vecht scheiding terecht waren gekomen en geloof me, dat wil je niet!
Sandra heeft ons in die tijd veel geholpen, ze had aandacht voor ons en ons verhaal en nam de tijd om echt naar ons te luisteren waardoor wij ons begrepen voelde en dat was een heel fijn gevoel.
Sandra adviseerde ons te denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden, Sandra werkte toen nog niet als mediator maar ze heeft het gewoon in haar en nu sinds kort heeft ze gelukkig besloten om van haar roeping haar werk te maken.
Mijn ex en ik zijn Sandra tot de dag van vandaag nog steeds dankbaar,
als wij haar toen in die tijd als mediator hadden gehad dan hadden we ons veel ellende kunnen besparen en daardoor goede ouders voor ons kind kunnen zijn want zeg eerlijk dat verdient een kind toch!
Sandra is een oprecht eerlijk mens en zal altijd voor jou en het gezin klaar staan.

M.C van der Harst
een jaar geleden

Ik zat een paar maanden geleden in een stress situatie met enkele collega’s op m’n werk. En heb toen mevr. de Callafon om advies gevraagd. Zij heeft eerst geduldig naar mijn verhaal geluisterd en me vervolgens op heel duidelijke wijze uitgelegd wat ik zou kunnen doen. Met dat advies ben ik aan de slag gegaan en inmiddels is de situatie aanzienlijk verbeterd en ga ik weer met plezier naar mijn werk!