ALLROUND MEDIATION

Gepubliceerd op 18 juli 2020 om 18:33

 

Het scheidingsproces bestaat uit meerdere aspecten : Sociaal/emotioneel, Financieel en juridisch. De afgelopen periode heb ik mij gespecialiseerd in alle aspecten. Een scheiding is een enorme emotionele periode en als emoties in de weg zitten is het lastig om afspraken te maken met elkaar. Ook als je eenmaal gescheiden bent en jij en je ex-partner gaan de afspraken rondom "de kinderen "of  Co-ouderschap uitvoeren dan kan het heel goed zijn dat emoties en oude conflictpatronen zwaar in de weg zitten. Om dat op te lossen gun ik alle ex-partners die vastlopen als Partners in ouderschap een Schip-traject. Als Schip -Mediator  met een SCHIP-aanpak licentie kan ik dat traject voor jullie begeleiden. Zie het als een investering in jullie zelf waar je na afronding de vruchten van plukt.  

Kinderen gaan bij mij als  mediator en moeder altijd voor daarom dring ik ook altijd aan op een kosteloos gesprek met jullie kinderen. Zodat zij zich gehoord voelen en snappen wat er allemaal gaat veranderen en wat niet. Ook voor oudere kinderen kan het prettig zijn om een luisterend oor te hebben bij iemand die zij niet kennen en niet oordeelt. Als kindercoach van "kinderen scheiden mee" kan ik jullie kind een luisterend oor bieden en kan  ik de ouders gevraagd en ongevraagd voorzien van DO's and  DON'ts.

Als Financieel echtscheidingsadviseur particulier (RFEA) zet ik soms een andere pet op dan mediator. Als jullie afspraken willen maken met veel haken en ogen dan kan ik daar helderheid en duidelijkheid in aanbrengen. Wat zijn de consequenties van jullie afspraken ? Wat staat er in jullie huwelijkse voorwaarden ? is er sprake van een erfenis en uitgesloten vermogen? is er geïnvesteerd met privé vermogen in de gemeenschap. Kortom ik noem het altijd het financiële plaatje ontrafelen

Voor het juridische deel werk ik samen met een fijne advocate Marlene van der Linden van 013Legal.

 

Kortom voor allround Mediation met aandacht voor alle vlakken kunnen jullie bij mij terecht.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.