Even mijn hoofd weer leegmaken

Gepubliceerd op 26 mei 2023 om 15:08

Ik heb zelf een enorme hekel aan gedoe in mijn eigen leven maar ik ben gefascineerd door andermans problemen. Raar toch. Ik vind het tenminste wel raar. Mijn man zegt wel eens dat ik  aan ga als ik iemand anders drama en chaos kan oplossen. En daar zit zeker een kern van waarheid in. Ik heb nou eenmaal een groot inlevingsvermogen en empathisch gevoel. Als ik zelf tegen een probleem aanloop dat schiet ik gelijk in de aanpakken en oplossen modus zodat het weer van mijn bordje is.

Zo heb ik deze week een Schip-traject succesvol afgerond. Met dit stel ben ik in hun relatieproblemen gedoken om dit voor hen beheersbaar en oplosbaar te maken en deze week zaten ze voor mij met blije en verliefde gezichtjes en daar word ik dan weer enorm blij van en ga ik met een grote smile na deze afspraak naar huis.

Ook heb ik deze week een Mediation traject afgerond met een stel die hun alimentatieverplichting op een creatieve manier wilden insteken en die puzzel heb ik ook succesvol voor hen afgerond en ook het hele traject heel snel want een van de twee had een huis op het oog dat snel aangekocht moest worden.

Verder ben ik deze week op audiëntie gegaan bij de burgemeester van een gemeente waar ik recentelijk vertrouwenspersoon van ben geworden. De burgemeester wilde graag persoonlijk met mij kennis maken. Dit omdat er in het verleden heel wat problemen waren op gebied van ongewenste omgangsvormen en de burgemeester wilde weten hoe ik dit zou gaan aanpakken. Na mijn betoog ontstond er vertrouwen in mijn aanpak en wederzijds respect. Dus ik ging wederom met een brede smile op huis aan.

Ook mocht ik in een spookjesachtige omgeving een kennissessie houden ongewenste omgangsvormen en integriteit voor leidinggevenden en management en het mooiste inzicht van deze middag was dat iedereen een andere grens heeft en als je zo bij elkaar zit en erover praat je jezelf veel beter kan inleven in de ander en andermans grens.

Dus het was dus weer een mooie week en nu even mijn hoofd leegmaken met een rondje hardlopen door de polder en excuus voor mijn blotebillenhoofd 😊.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.