Een week van de vertrouwenspersoon

Gepubliceerd op 21 oktober 2022 om 12:59

Never a dull moment

Het was me weer het weekje wel als vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. Van alles is weer de revue gepasseerd. Een teamleider die dacht dat het wurgen van een medewerker hoort tot gewenste omgangsvormen. Een andere teamleider die mij de toegang, als steun voor de melder, ontzegt. De nodige adviesgesprekken met organisaties. Kennismaking met een groepje interne vertrouwenspersonen die net als ik aangesteld zijn bij een organisatie. Een nieuwe samenwerking als vertrouwenspersoon voor de organisatie Centrum voor jeugd en gezin in Capelle aan den IJssel. En dankbare melders die zo blij zijn dat er iemand is die naast hen staat zodat ze zich niet meer alleen en onveilig voelen. Zomaar een greep uit een weekje vertrouwenspersoon. Steeds meer organisaties zien gelukkig in dat het belangrijk is om een externe vertrouwenspersoon aan te stellen.

De meeste meldingen die ik krijg gaan over intimidatie/machtsmisbruik door een leidinggevende. Dus het voeren van een schrikbewind waardoor medewerkers zich niet durven uit te spreken en bang zijn voor consequenties en zich daardoor onveilig voelen. Met als gevolg veelal een ziektemelding. Leidinggeven is duidelijk niet voor iedereen weggelegd.  Er is dus nog een lange weg te gaan dat wel. Maar als het aan mij ligt wordt de werkvloer elke week een stukje veiliger.


Reactie plaatsen

Reacties

Sonja Scheppink
5 maanden geleden

Toppertje 💪

Nira Shalom
3 maanden geleden

Hallo, ik ben Nira. Na jaren een relatie met Anderson te hebben gehad, heeft hij het uitgemaakt, ik heb er alles aan gedaan om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb , Ik smeekte hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en ze stelde voor dat ik liever contact opnam met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuken geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen, ik mailde de spreukgieter, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn, dat mijn ex binnen drie dagen bij me terug zal komen, hij sprak de betovering uit en verrassend genoeg was het op de tweede dag rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige dat hij zei was dat het hem zo speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam en dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo'n persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukgieter die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak.
1) Liefdespreuken
2) Verloren liefdespreuken
3) Echtscheidingsspreuken
4) Huwelijksspreuken
5) Bindende spreuk.
6) Verbreekspreuken
7) Verban een geliefde uit het verleden
8.) U wilt promotie maken in uw kantoor
9) je geliefde willen bevredigen
10) Genees voor een van de ziekten waaraan u lijdt
Neem contact op met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing
via babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +12544131991